top of page
Porträtt på Daniel Berquist
MÖT EN SAMSTERIT

DANIEL BERGQUIST

Daniel är Samsters projektledare, målvaktsveteranen i Handbollsklubben Aranäs. Han startar gärna dagen med en kopp kaffe och hans dolda talang är ord och inga visor. Med energiberäkning och försäljning i bagaget och övertygelsen om att framgångskonceptet för lagsport kan appliceras även på företag, kliver Daniel i skorna som Samsters nya projektledare. När han inte står i mål eller projektleder åker han gärna till sommarstugan med vänner och familj eller aktiverar sig på padelplanen.

 

Berätta om din roll på Samster?

Jag jobbar mycket med sälj och är ansvarig för våra projekt i form av projektledare. Jag planerar, leder och styr projekten framåt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag börjar alltid dagen med att gå igenom mejlen. Sedan blir det mycket arbete över telefonen för att hålla kontakt med kunder och samarbetspartners.

Man skulle kunna säga att din dolda talang är ord och inga visor?

Ja, jag är riktigt vass på sällskapsspelet Med Andra Ord.

Varför sökte du dig till Samster?

Jag kände till Samster sedan tidigare, så när tillfället dök upp var det inget att tveka på. Samster har en väldigt intressant produkt i solhybriden.

Du har en bakgrund som handbollsspelare. Vilka erfarenheter och lärdomar har du därifrån som bidragit till din roll på Samster?

Framgång i lagsport bygger på en fungerande grupp där alla siktar och arbetar mot gemensamma mål. Det kräver ett stort eget ansvar i gruppen och oavsett stor eller lite roll i laget är allas arbete viktigt för att gruppen ska fungera och målen nås. För mig speglar det även arbetslivet och jag tror att samma tänk kan appliceras på företag. Det är något jag tar med mig till Samster.

Vad ägnar du helst dina semesterdagar åt?

Jag åker gärna till sommarstället med vänner och familj och gärna lite aktivitet i form av paddel.

Vad är det bästa med Samster som arbetsplats?

Det bästa med Samster är de trevliga kollegorna som bidrar till en härlig miljö att utvecklas i.

Hur ser du på Samsters framtid?

Ljust! Samster står inför en spännande framtid, dels med hybridpanelen, men även med andra produkter som just nu är under utveckling.

bottom of page