top of page
Samsterit Malin Apler
MÖT EN SAMSTERIT

MALIN
APLER

Malin är Samsters ekonom, den glada göteborgaren som nyss flyttat till radhus, älskar hundar och alltid har svar på tal. Vår ekonom väljer te framför kaffe alla dagar i veckan, föredrar solsemester framför skidsemester, men tycker att julen är den överlägset bästa högtiden. För Malin är Samster ett företag under ständig utveckling och hon tror att framtiden är ljus, både ur ett ekonomiskt och hållbarhetsmässigt perspektiv. När hon inte hushåller med företagets resurser ser hon till att aldrig missa en hemmamatch med Frölunda HC.

 

Berätta om din roll på Samster?

Min roll på Samster är att jobba med sådant som rör ekonomi. Det är något som jag tycker är riktigt roligt eftersom jag blir involverad i så många olika delar av verksamheten.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

En vanlig arbetsdag för mig börjar med att jag oftast är först på plats. Jag går igenom vilka uppgifter och aktiviteter som behöver göras under dagen och sedan jobbar jag av dessa.

Din dolda talang är att ge svar på tal, eller hur?

Ja, jag är rätt så bra på filmrepliker. Filmen som jag kan flest repliker från är The Holiday.

Varför sökte du dig till Samster?

Det var företaget som helhet som lockade. När jag fick höra att det fanns en ledig tjänst på Samster tvekade jag inte en sekund att söka. Jag såg möjligheten att få att vara med på den här otroliga resan samtidigt som man får vara en del av ett fantastiskt team.

Du har en bakgrund inom ekonomi.  Vilka erfarenheter och lärdomar har du därifrån som bidragit till din roll på Samster?

Ja, jag jobbade tidigare som ekonomiansvarig på ett familjeföretag. Det har gjort att jag är van att bära många olika hattar och ha många bollar i luften samtidigt.

Vad ägnar du helst dina semesterdagar åt?

Mina lediga dagar spenderar jag helst i familjens sommarstuga tillsammans med familj och vänner.

Vad är det bästa med Samster som arbetsplats?

Samster är en inspirerande arbetsplats där man får utvecklas och ha roligt.

Hur ser du på Samsters framtid?

Jag ser väldigt positivt på Samsters framtid. Samster är ett företag som ständigt utvecklas och dessutom har ett riktigt bra team bakom sig.

bottom of page