Samsterit Philip

Möt en Samsterit – Philip Jonsson

Philip är Samsters logistik- och inköpsansvarig, göteborgaren som spelat handboll hela sitt liv och tror på att ett företags framgång – precis som i handbollen – bygger på samarbete och insikten att allas arbete, oavsett hur stor eller liten roll man har, är viktigt. Philip börjar helst dagen med en rejäl frukost, har en dold talang som involverar sticktagning och trivs bäst med vänner och familj i sommarstugan, skidbacken eller på golfbanan.

Samsterit Philip

Berätta om din roll på Samster?

Jag är ansvarig för att se till att inköp, logistik och lager fungerar som de ska.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Då vi vid årsskiftet flyttade till större lokaler innehåller mina arbetsdagar just nu till stor del att se till att vårt nya lager kommer i ordning. Annars är det mycket planering av inköp som kommer behöva göras under året.

Din dolda talang har med sticktagning att göra, berätta?

Jag är grym på fyrmanswhist!

Varför sökte du dig till Samster?

Anställningen på Samster lockade av två anledningar. Dels att Samsters solhybrid och den pågående produktutvecklingen kändes inspirerande att vara en del av och dels att tjänsten jag sökte skulle innebära stort eget ansvar i mina arbetsuppgifter.

Du har spelat handboll hela ditt liv. Vilka erfarenheter och lärdomar har du därifrån som bidragit till din roll på Samster?

Som i de flesta lagsporter bygger framgång på att flera individer bidrar till lagets gemensamma mål. Då krävs samarbete och insikten att allas arbete, oavsett hur stor eller liten roll man har, är viktigt för att laget ska fungera. Samma gäller för företag. Det är något jag tagit med mig in i min roll på Samster.

Vad ägnar du helst dina semesterdagar åt?

Gärna tillsammans med polarna i någons sommarstuga eller på en skidsemester.

Vad är det bästa med Samster som arbetsplats?

Det är alltid en go stämning inom teamet och man är delaktig på olika fronter.

Hur ser du på Samsters framtid?

Samster står inför en spännande framtid! Produktutvecklingen har stora saker på gång. Samtidigt som det är många fastigheter som väljer att använda våra solhybrider i deras energisystem. Vi rekryterar också fler medarbetare vilket är väldigt roligt.