Slår ditt hjärta för teknik, miljö och innovation?

Vi letar alltid efter bra människor.

En bra arbetsplats börjar med bra människor

En bra arbetsplats börjar med bra människor

Vi letar alltid efter bra människor. Människor med idéer, tankar och visioner om en mer hållbar värld. Människor som drivs av att skapa något bättre, något nytt. Som vill blicka framåt och göra något meningsfullt. Som vet att ordet klimatsmart inte är en modefluga utan en nödvändig vägvisare. Vanliga bra människor helt enkelt.

Är du en av dem?

Vi ska solhybridisera världen. Och ha kul.

Vi ska solhybridisera världen. Och ha kul.

På Samster är vi goa mot varandra och har kul. Vi är flexibla och hjälps åt. Vi är olika. Vi är ärliga. Vi är Samster. Vår vision är en värld med endast förnybar energi och ett samhälle som är i effekt- och energibalans. Vår mission är att utveckla förnybara innovativa energilösningar för livet på planeten, för nutiden och framtiden. Vårt löfte är att sänka energikostnader på ett smart sätt med solenergi.

Häng med oss på resan mot ett fossilfritt samhälle

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats och möjligheten att göra skillnad tillsammans med andra bra människor vars hjärtan slår för teknik, miljö och innovation. Skicka din ansökan till info@samster.se

Våra värderingar

Våra värderingar grundar sig först och främst i klimat- och miljömässig hållbarhet, men spiller självklart över i flera olika typer av hållbarhet än så. Vi har valt att tratta ner detta i ett par värdeord.

Arbeta för hållbarhet.

Detta är grunden till hela vår företagsidé. För nutiden och framtiden.

Skapa god lagkänsla.

Vi jobbar tillsammans mot samma mål och är lyhörda mot varandra. När teamet mår bra mår företaget bra.

Omfamna nytänkande.

Vi utvecklas ständigt och vi håller oss i framåtrörelse. Att tänka i nya banor och omfamna utveckling är vår väg framåt!

Var transparent och ärlig.

Att vara hållbar innebär också att vara ärlig. Vi vill hjälpa våra kunder på riktigt och har inga dolda agendor.

Möt en Samsterit

Möt en Samsterit

Vi som jobbar på Samster har olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Vi är en blandning av allt från padelproffs, miljöhjältar och musiker till utförsåkare, vinkännare och handbollsspelare. Lär känna oss lite närmre. Möt en Samsterit.

Kent Samuelsson

Kent utgör ena halvan av Samsters grundarduo, energinörden som bytte vindkraft mot solkraft och uppfann Samsters solhybrid. Kent tar gärna elcykeln eller elbilen dit han ska och är en solentusiast i dubbel bemärkelse som helst spenderar sin lediga tid med att bada, segla eller åka skidor tillsammans med familjen. När Kent inte tänker på energibesparing spelar han squash, badminton, grillar korv och njuter av skogen.

Vilhelm Steier

Ville utgör ena halvan av Samsters grundarduo, Åsabon som jobbat med energisystem hela sitt liv och fick Samsters solhybrid att bli verklighet. Ville börjar helst sin morgon med fröknäcke och älskar att springa och simma. Hans dolda talang låter som musik för öronen och umgås gör han helst med sin fru och fyra barn. Med inställningen att det ska vara kul att gå till jobbet är det ingen skräll att Ville skapat ett företag där nya idéer får ta stor plats.

Lina Flysjö

Lina är Samsters marknadsansvarig, frillesåsaren som började säsonga i fjällen på vintern och på havet under sommaren för att sedan studera management av tillväxtbolag på Handels. När Lina inte jobbar med Samsters marknadsföring utforskar hon gärna friluftslivet, helst en krispig och snöig vinterdag med skidor under fötterna. En bra start på morgonen börjar med Nyhetsmorgon och hennes dolda talang är en som vi alla önskar att vi hade.

Jonas Qvarfordt

Jonas är en av Samsters projekterare, norrlänningen som efter 10 år i Stockholm bytte saltvatten mot sötvatten och flyttade till Karlstad i Värmland. Medan Jonas gillar att planera på jobbet är han gärna spontan på fritiden. Då fylls dagarna av mat, musik, teknik, friluftsliv, motorcyklar och brädsport. Jonas föredrar semla framför kanelbulle och har en dold talang som kräver flyt. När han inte sysslar med projektering och utveckling spenderar han sina semesterdagar åt att sola, bada och äta, gärna vid en insjö i den norrländska hemmatrakten.

Jon Karlsen

Jon är en av Samsters projekterare, den halvnorska värmlänning som efter några års jobb i Norge började läsa energi- och miljöteknik på Karlstads Universitet. Jon älskar att snooza på mornarna, äger helst de ljusblå gatorna i Monopol och hans dolda talang kräver fingerfärdighet. När han är ledig sticker han gärna ut och fiskar, tar en öl med polarna, spelar TV-spel eller så blir det en tur till grannlandet Norge. På vardagarna däremot är Jon en fena på att designa anläggningar, dimensionera komponenter och göra energianalyser.

Philip Jonsson

Philip är Samsters logistik- och inköpsansvarig, göteborgaren som spelat handboll hela sitt liv och tror på att ett företags framgång – precis som i handbollen – bygger på samarbete och insikten att allas arbete, oavsett hur stor eller liten roll man har, är viktigt. Philip börjar helst dagen med en rejäl frukost, har en dold talang som involverar sticktagning och trivs bäst med vänner och familj i sommarstugan, skidbacken eller på golfbanan.

Oscar Skogsen

Oscar Skogsen är Samsters försäljningschef, kålleredaren som efter många år inom transport och logistikbranshen nu sadlat om för att fokusera på hans brinnande intresse för hållbar energi. Oscars bakgrund som chef och idrottsledare har lärt honom vikten av en gemensam vision och kontinuerlig utveckling, något som smittar av sig positivt i hans roll på Samster. Semestern spenderar Oscar helst med familjen, han älskar innebandy, har en dold talang som kräver koordination och föredrar kanelbulle över semla.

Carl Klittmar

Carl, Samsters vikarierande marknadsförare under Linas föräldraledighet, göteborgaren som valde oss lockad av möjligheten att marknadsföra hållbara energilösningar. Carl har, utöver sina masterstudier inom marknadsföring på Handels, erfarenhet som marknadsstrateg vilket har gjort honom agil med förmågan att jonglera mellan olika projekt och arbetsuppgifter samtidigt. Carl har en dold talang som får igång dansgolvet, han älskar att spela padel och på semestern trivs han bäst ute till havs med sin sambo.