Samsterit Carl

Möt en Samsterit – Carl Klittmar

Carl, Samsters vikarierande marknadsförare under Linas föräldraledighet, göteborgaren som valde oss lockad av möjligheten att marknadsföra hållbara energilösningar. Carl har, utöver sina masterstudier inom marknadsföring på Handels, erfarenhet som marknadsstrateg vilket har gjort honom agil med förmågan att jonglera mellan olika projekt och arbetsuppgifter samtidigt. Carl har en dold talang som får igång dansgolvet, han älskar att spela padel och på semestern trivs han bäst ute till havs med sin sambo.

Berätta om din roll på Samster?

Jag sköter allt vad det gäller marknadsföring och kommunikation på Samster.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Arbetet kan variera från dag till dag och innefatta allt från att utforma strategier, planera och följa upp kampanjer och webinar, skapa innehåll till att publicera inlägg på sociala medier.

Du har en dold talang som får igång dansgolvet?

Ja, jag är riktigt bra på att dansa cutting shapes/shuffle.

Varför sökte du dig till Samster?

Det som lockade var möjligheten att få bli en del av ett företag med hållbara och innovativa lösningar. Marknadsföring blir extra kul när man vet att det man marknadsför kan göra en verklig skillnad för en mer hållbar framtid.

Du har en bakgrund som marknadsstrateg från en kommunikationsbyrå. Vilka erfarenheter och lärdomar har du därifrån som bidragit till din roll på Samster?

Jag har lärt mig att vara agil för att möta kundernas behov och att snabbt kunna skifta fokus mellan olika projekt. Detta har jag kunnat applicera i min roll som marknadsansvarig på Samster, där arbetsuppgifterna är mångsidiga och varierande.

Vad ägnar du helst dina semesterdagar åt?

Mina semesterdagar spenderar jag helst med min sambo ute till havs vid klipporna i Onsala med mycket bad och go fika.

Vad är det bästa med Samster som arbetsplats?

Det bästa med Samster som arbetsplats är gemenskapen, genuiniteten och utmanande arbetsuppgifter.

Hur ser du på Samsters framtid?

Jag ser ljust på Samsters framtid, solhybrider är verkligen framtidens lösning när det gäller fossilfri energi.