Häng med oss på resan mot ett fossilfritt samhälle

Vi erbjuder dig en energifylld arbetsplats och möjligheten att göra skillnad tillsammans med andra bra människor vars hjärtan slår för teknik, miljö och innovation. Skicka din ansökan till info@samster.se

En bra arbetsplats börjar med bra människor

Vi letar alltid efter bra människor. Människor med idéer, tankar och visioner om en mer hållbar värld. Människor som drivs av att skapa något bättre, något nytt. Som vill blicka framåt och göra något meningsfullt. Som vet att ordet klimatsmart inte är en modefluga utan en nödvändig vägvisare. Vanliga bra människor helt enkelt.

 

Är du en av dem?

Vi ska solhybridisera världen.
Och ha kul.

På Samster är vi goa mot varandra och har kul. Vi är flexibla och hjälps åt. Vi är olika. Vi är ärliga. Vi är Samster. Vår vision är att solhybridisera världen. Vår mission är att skapa en mer hållbar värld med solens hjälp. Vårt löfte är att sänka energikostnader på ett smart sätt med solenergi.

Möt en Samsterit

Vi som jobbar på Samster har olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Vi är en blandning av allt från padelproffs, miljöhjältar och musiker till utförsåkare, vinkännare och handbollsspelare. Lär känna oss lite närmre. Möt en Samsterit.

Lina Flysjö

Lina är Samsters trainee, frillesåsaren som började säsonga i fjällen på vintern och på havet under sommaren för att sedan studera management av tillväxtbolag på Handels. När Lina inte analyserar Samsters utvecklingsmöjligheter utforskar hon gärna friluftslivet, helst en krispig och snöig vinterdag med skidor under fötterna. En bra start på morgonen börjar med Nyhetsmorgon och hennes dolda talang är en som vi alla önskar att vi hade.

Glenn Demén

Glenn är Samsters försäljningschef med erfarenhet av försäljning inom svensk mekanisk industri sedan 1977. Förutom säljare är han också Samsters egna sommelier, en riktig sportnörd och förespråkare av en rejäl tallrik gröt till frukost. Glenn är inte rädd för nya utmaningar och tror att Samsters framtida energilösningar kommer revolutionera världen.

Philip Jonsson

Philip är Samsters logistik- och inköpsansvarig, göteborgaren som spelat handboll hela sitt liv och tror på att ett företags framgång – precis som i handbollen – bygger på samarbete och insikten att allas arbete, oavsett hur stor eller liten roll man har, är viktigt. Philip börjar helst dagen med en rejäl frukost, har en dold talang som involverar sticktagning och trivs bäst med vänner och familj i sommarstugan, skidbacken eller på golfbanan.

Per Mattsson

Per är Samsters ekonomichef, en gammal bakljuskonstruktör från Värmland med stort intresse för jakt och fiske. Per har levt med MS i tjugo år, är en nattuggla som föredrar sommar framför vinter och hans dolda talang är hysch-hysch. När han inte tar hand om företagets ekonomi och bokföring, spenderar han helst tiden på sjön eller i skog och mark.

Kent Samuelsson

Kent utgör ena halvan av Samsters grundarduo, energinörden som bytte vindkraft mot solkraft och uppfann Samsters solhybrid. Kent tar gärna elcykeln eller elbilen dit han ska och är en solentusiast i dubbel bemärkelse som helst spenderar sin lediga tid med att bada, segla eller åka skidor tillsammans med familjen. När Kent inte tänker på energibesparing spelar han squash, badminton, grillar korv och njuter av skogen.

Vilhelm Steier

Ville utgör ena halvan av Samsters grundarduo, Åsabon som jobbat med energisystem hela sitt liv och fick Samsters solhybrid att bli verklighet. Ville börjar helst sin morgon med fröknäcke och älskar att springa och simma. Hans dolda talang låter som musik för öronen och umgås gör han helst med sin fru och fyra barn. Med inställningen att det ska vara kul att gå till jobbet är det ingen skräll att Ville skapat ett företag där nya idéer får ta stor plats.

Daniel Bergquist

Daniel är Samsters projektledare och senaste tillskott. Målvaktsveteranen i Handbollsklubben Aranäs startar gärna dagen med en kopp kaffe och hans dolda talang är ord och inga visor. Med energiberäkning och försäljning i bagaget och övertygelsen om att framgångskonceptet för lagsport kan appliceras även på företag, kliver Daniel i skorna som Samsters nya projektledare. När han inte står i mål eller projektleder åker han gärna till sommarstugan med vänner och familj eller aktiverar sig på padelplanen.